Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 14 September 2012 | 04:18 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum, hai , hye , put your hands up (Y) . harhar. esok gembira gila nak jumpa KEDINGG aku sorang nie . hahhhah. tak sabar nak jumpa dye. tapi dlm happy2 nie. msti ad sedihnya jugakk . yaa, mcm mne nak bg tahu esok psal prangai dye nie? :'/ haihh, Sayangg You're The Best Thing I Ever Had . ragu2 ak bg tahu pasal perangai kau nie. Hmm Hmm Hmm. Macam mne , Mcm mne , Mcm mne nie? Somebody Help Me, Please :'(
________________________________________________________________________________________
Saturday, 11 August 2012 | 23:38 | 2 Atasinchi
   AKU NAK KAU ! I MISS YOU           

hey semua Readers :') . hari nie aku nak update satu kisah kau & aku . hari nie genap Sebulan kau dan aku jumpa or ex . sampai sekarang aku tak boleh lupakan kau. Sumpah aku Terlalu Rindukan Kau sangat Capital H. aku tak tahu apa salah aku . sampai kau taknak msg aku dah . setiap mlam airmata aku mesti bertakung sebab kau . kalau tak dsbabkan kau, takde aku beria nak nanges bagai weh . tolong lah paham aku sangat . aku tahu kau msti teringat ex kau yng lain . walhal , kau tak ingat aku lngsung . aku paham sangat . Siapa Lah Aku Nie Kan ? berbanding diorang yang lawa , comel . aku hanya mmpu bg kau Senyum jea.



     
________________________________________________________________________________________
Saturday, 4 August 2012 | 06:30 | 0 Atasinchi
Hey Strangers who read this blog . tak menarik blog nie . lagu pon takde weh . haha .
Hope korang sihat yea , tgh puasa skrg nie . Now, aku sunyi . single ? huh ! whatever . aku still syg kau walaupun kau buat mcm2 kat aku . lepas haritu terserempak dgn kau . kau cntact aku blik . hee , gila aku seyes tak caye weh . kau msg aku bagai . now , kau berubah . aku bg msg kau dah tak blas . i dont know if you have another girls . i dont mind . but , kau bg lah tahu aku . maybe kita takde jodoh smpai sini jea . bkn jodoh nak kawin . haha . jodoh persahabatan lah :D . you know why ? because you , nobody else , make me cry , cause nobody else , could be nearly as cruel as you . now I miss you :'( 



_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google